Sunday, 8 December 2013

.........

salam blogger...sebenar ye aku pun tak tahu nak post ape...esok aku ade paper..tapi still pikiran melayang macam semalam...intah ape yang aku pikir pun aku tak tahu...aku ade tegok gambar fb dan twitter die..jujur bile aku tegok gambar die..aku ingat kenangan dengan die time vokay..walaupon tak banyak..tapi masih segar dalam ingatan aku..kadang-kadang aku terfikir sejenak..salah aku ke?..atau memang hati ye nak berubah...tapi aku tak nak hilang die..bile die pikir kan balik..memang bodoh kan..megenang perempuan yang tak akan datang dalam hidup kite..tapi still lagi aku tunggu die dampai sekarang...aku harap satu hari anti die nampak aku dalam hidup die...AKU RINDU KAU BUDAK!

No comments:

Post a Comment