Tuesday, 17 December 2013

bosan di rumah?

Salam blogger..cuti sbulan bosan kowt..anyway aku cuti sem...bukan cuti sek okay...haha..aku bosan la tak de aktiviti nak buat...aku ingat nak gi jalan2 tapi tak de tempat best la..sape nak aku ajak ha?...hari tu dapat jugak la aku jalan2..pegi pesada johor,,cari printer...aku ingat sem depan malas nak gune perinter...tapi bile aku lepak bilik senior aku...dieorg semue cakap...budak manufacturing kene pakai printer....aku tegok report diorang...makkkkkaiiii....giler banyak...anyway...takut la..pointer sem1 aku terok...usaha,doa dan tawakal...harap2 berjaya...doa kan aku k korang...bye...

Sunday, 8 December 2013

.........

salam blogger...sebenar ye aku pun tak tahu nak post ape...esok aku ade paper..tapi still pikiran melayang macam semalam...intah ape yang aku pikir pun aku tak tahu...aku ade tegok gambar fb dan twitter die..jujur bile aku tegok gambar die..aku ingat kenangan dengan die time vokay..walaupon tak banyak..tapi masih segar dalam ingatan aku..kadang-kadang aku terfikir sejenak..salah aku ke?..atau memang hati ye nak berubah...tapi aku tak nak hilang die..bile die pikir kan balik..memang bodoh kan..megenang perempuan yang tak akan datang dalam hidup kite..tapi still lagi aku tunggu die dampai sekarang...aku harap satu hari anti die nampak aku dalam hidup die...AKU RINDU KAU BUDAK!

Friday, 21 June 2013

Salam hai semue! lame jugak aku tak update blog aku nie.Berhabuk dah,ok sekarang nie aku nak cerita perjalanan hidup selepas tamat SPM.Korang tak payah tanya aku dapat berapa.Yang penting aku tak sepandai korang semue (T.T').Banyak jugak dugaan yang aku dapat time nak amik reslut tu.Yang aku tak puas hati sekali.Budak form 4 aku,aku tak paham la.Kadang2 aku menyesal jugakaku baik2 dengan dieorang tahun lepas.Betol jugak cakap membe aku.'Dengan budak form 4 nie jangan baik sangat,nanti dieorang pijak kepale kite'.Tapi takpe la mungkin dieorang ade alasan tersendiri kenapedieorang nak saiko aku.Aku pon kesah pulak,lantak dieorang la.Aaku datang sek nak amik keputusan aku jew.Oke la geng,aku rase sakit hati lak nak cerita panjang2.k jage diri baik2! :)


                                             sekolah yang aku tak kan lupe sampai aku mati!

Thursday, 22 December 2011

           Salam...urm..tinggal lagi beberape hari lagi je nak sekolah..malam ni terase sunyi la..x pe lagi pun
               dah...selalu..tapi hari ni pun happy jugak dapat tegok cite 'Biar Mimpi Sampai Ke Bintang'
                      anyway...oke pe..bile pelakon malaysia dengan indon bersatu...kan sweet..tapi
                ramai jugak yang tak setuju randy gn elfira di satu kan..tapi tak pe tu pandagan dieorang..
                                      Oke..aku tinggal kan korang dengan trailer & foto-foto citer...
                                                  BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG

Wednesday, 14 December 2011

         Sekarang..ni musim cuti sekolah yahooo....haha..tapi bosan jugak kan..ye lawh..
                tak..ade bende nak buat..huhu..tapi kan aku sebenar ye nak koje...
                       tapi...mak bapak aku tak bagi..huhu...tapi tak pe lorh...
              tapi...tidak ape lorh...yang penting aku abis kan semuage aktiviti aku..
                                  
                                  
        hahaha....berdekak kan..nampak macam tipu je...hehe...lagi pon aku tahun depan 
                                       kene...menghadapi peperesaan 
                               SIJIL PELAJARAN MALAYSIA!!!!!!!!!...
                           APA-APA...pon...wish me good luck next year....